Training doelen stellen en behalen

Waarom

Waarom zou het handig zijn om beter te worden in het stellen en behalen van doelen? Stel je eens voor je gaat naar het vliegveld. Je gaat daar naar de balie van jouw favoriete luchtvaartmaatschappij, daar aangekomen zit een vriendelijke glimlach je al toe te lachen. “Waar wil je naartoe?” En je begint te vertellen dat je niet naar Londen wil en niet naar Parijs en oh ja ik wil ook niet naar Berlijn, Praag, Brussel, Madrid en Kopenhagen. Wat is dan de vraag die je wordt gesteld?

Precies, Waar wil jij wel naartoe?!

Doelen stellen

Daar gaat doelen stellen o.a. over, hoe stel je doelen waar je wel wil komen. Misschien ken je het wel dat iemand die je goed kent, doelen heeft als; ik wil niet meer roken, ik wil niet meer dik zijn, ik wil niet meer dit werk doen, ik wil mij niet meer zo voelen. Klinkt het bekend? Veel mensen zijn heel goed in het vertellen wat ze niet willen. Na deze training ben jij een de mensen die doelen stelt en behaal je wat jij wél wil.

Doelen behalen

Heb je wel eens ervaren dat je een doel hebt gesteld en dat je ondanks dat je weet wat je wil, het je toch niet gelukt is om dit te behalen? Heb je grootse plannen gemaakt en is het je nog niet gelukt? Sommige mensen zijn heel goed in het stellen van doelen en het behalen ervan wil ze nog niet zo goed lukken. Hoe fijn zou het dan zijn als er een paar simpele methoden zijn die jou kunnen gaan helpen om doelen te bereiken?

Groeien en verder komen

De training doelen stellen en behalen is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit o.a. NLP en Neuro Associatieve conditionering. Deze inzichten gaan jou helpen je doelen te bereiken! Dus wil jij met je team aan de slag om doelen te gaan stellen en te bereiken? Willen jullie groeien en verder komen? En op een gegarandeerde manier doelen gaan bereiken die je nu misschien nog voor onmogelijk ziet?

De training

De training doelen stellen bij jou op locatie? kosten voor de training zijn €135,- ex. btw per deelnemer (minimaal 6 deelnemers) hiervoor krijg je:

  • Een training over hoe je effectief doelen stelt zodat ze te behalen zijn
  • Aan het einde van de dag per deelnemer of team een plan zo geformuleerd dat doelen behaald gaan worden.
  • Bij jou op locatie, dus makkelijk voor alle deelnemers
  • Een voorgesprek om de training optimaal af te stemmen op jouw organisatie

Nu al enthousiast of heb je eerst nog vragen? Neem dan nu contact op met Energy Within via onderstaande button. Tot snel!