Life Coaching

Waarom life coaching?

Misschien herken je het wel dat je verder wilt groeien. Dat je ergens wel weet waar je naartoe wilt maar iets in jou lijkt ervoor te zorgen dat jij je doel niet behaalt. Of je bent op zoek naar hoe kom ik verder zonder dat je een idee hebt waar je naartoe wilt. Misschien herken je wel bij jezelf dat je al lang de dingen op dezelfde manier aan het doen bent en dat je nu doorhebt dat het je niet meer brengt wat je wil bereiken. Hoe kan je dan je onbewuste patronen opsporen én veranderen?

Veel mensen stellen zichzelf deze vragen en zijn op zoek naar antwoorden. En jij weet dat er maar 1 iemand is die de antwoorden heeft, dat ben jij zelf. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen over je leven ben jij bezig met persoonlijke ontwikkeling en dat wil iedereen toch? Wil jij groeien door te werken aan zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen? Wil je dit doen met methodes met tientallen jaren ervaring van over de hele wereld? Wil jij groeien naar wie jij wil zijn? Lees dan vooral verder.

Life coaching kan je helpen bij:

Werkwijze

We starten met vragen als: Wie ben jij en wie wil jij zijn als mens? Wat is belangrijk in je leven? Hoe doe jij de dingen die je doet? Wat zijn jouw natuurlijke voorkeuren en hoe passen die bij wat je doet? Daarna gaan wij met doelen aan de slag, welk doel ga jij behalen? Ik begeleid je hierbij met een model wat ervoor zorgt dat jij je doel(en) gaat behalen. We gaan in kaart brengen welke hulpbronnen jij al in je hebt om je obstakels te overwinnen en deze nog meer versterken.

Aanbod:

Life coaching is maatwerk, wij bepalen samen hoeveel sessies je wil afnemen. Je betaalt dus nooit meer dan je nodig hebt!

Een sessie kost € 95,- omdat Wesley en Energy Within zijn opgenomen in het CRKBO hoef je geen BTW te betalen.

Hiervoor krijg je:

  • Coaching sessies op een locatie bij jou in de buurt
  • Een plan specifiek ingericht om jouw doelen te bereiken
  • Meerdere opdrachten die je gaan helpen te ontwikkelen

Contact

Dat jij hier op deze pagina bent betekent dat jij wil groeien, dat jij wil ontwikkelen. En dat is wat belangrijk is, Groeien en ontwikkelen om daar te komen waar jij wil komen. Zelf achter het stuur zitten en op je reis begeleid worden door een coach met jaren ervaring in persoonlijke groei en ontwikkeling. En of je nu al meteen een afspraak in wil plannen of als je nog vragen hebt, neem vooral contact met mij op via onderstaande knop:

Wesley is lid van de NOBCO, geregistreerd bij het CRKBO en o.a. aangesloten bij coachfinder.nl