Leiderschap Coaching

Waarom en voor wie?

In iedere organisatie gebeurt het wel, iemand groeit door van een medewerkers rol naar een leidinggevende rol. Of misschien herken je het wil dat je een opleiding hebt gevolgd waarin je heel veel theorie hebt geleerd over management en leiding geven en in de praktijk heb je het eigenlijk nog nooit gedaan. Hoe gaaf en hoe helpend zou het dan zijn als er een persoonlijk leiderschap coach is?

In coaching sessies gaan wij in op vragen als: Wie ben jij als leidinggevende? Hoe maak je contact met je collega’s? Wat zijn de waarde die jij belangrijk vind en hoe breng je die over naar het team? En alle andere vragen die jij hebt als beginnend leidinggevende. Door gebruik te maken van jouw eigen krachten en hulpbronnen en deze te versterken, kan jij alle obstakels aan.

Dit traject is speciaal gericht op Gen Z en Millenials en ideaal voor een ieder die leiding gaat geven, net gestart is met leiding geven of zichzelf als leider wil ontwikkelen.

Werkwijze

We starten met vragen als: Wie ben jij en wie wil jij zijn als mens? Wat is belangrijk in je leven? Hoe doe jij de dingen die je doet? Wat zijn jouw natuurlijke voorkeuren en hoe passen die bij wat je doet? Daarna gaan wij met doelen aan de slag, welk doel ga jij behalen? Ik begeleid je hierbij met een model wat ervoor zorgt dat jij je doel(en) gaat behalen. We gaan in kaart brengen welke hulpbronnen jij al in je hebt om je obstakels te overwinnen en deze nog meer versterken.

Aanbod:

Voor een compleet persoonlijk leiderschap traject betaal je € 725,- ex. btw hiervoor krijg je:

  • Een half jaar lang coaching
  • Coaching bij jou op je werk
  • Een plan specifiek ingericht om jouw doelen te bereiken
  • Meerdere opdrachten die je gaan helpen je eigen leiderschap te ontwikkelen

Contact

Dat jij hier op deze pagina bent betekent dat jij wil groeien, dat jij persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen. En dat is wat belangrijk is, Groeien en ontwikkelen om daar te komen waar jij wil komen. Zelf achter het stuur zitten en op je reis begeleid worden door een coach met jaren ervaring in persoonlijke groei en ontwikkeling. En of je nu al meteen een afspraak in wil plannen of als je nog vragen hebt, neem vooral contact met mij op via onderstaande knop.

Wesley is lid van de Nederlandse orde van beroepscoaches, ingeschreven bij het CRKBO en o.a. aangesloten bij coachfinder.nl