NLP Training

Onbewuste sturing

Meer dan 95% van ons gedrag word bepaald door onbewuste processen en patronen. En kan jij je voorstellen dat het dus heel waardevol zou kunnen zijn om meer te leren over hoe deze onbewuste processen en patronen bij jou werken?

Stemming beïnvloeden

Per dag krijg je ontelbare prikkels op je af, gelukkig hoef je deze niet allemaal bewust te verwerken. Je brein filter deze prikkels en generaliseert, vervormd en laat weg. Hoe jij iets aan jezelf weergeeft, bepaalt vervolgens je stemming. Je kan je waarschijnlijk wel bedenken dat je stemming ontzettend van invloed is op hoe jij je gedraagt. Hoe interessant zou het dan zijn om manieren te leren waarop jij je stemming kan beïnvloeden?

Hoe doe jij dat?

Voor alles wat jij doet heb je ooit een strategie bepaalt. Wanneer dit voor je werkt ben je het waarschijnlijk op deze manier blijven doen. En soms kom je op een punt in je leven waar je merkt dat de manier waarop jij het doet niet meer helpend voor je is. Hoe fijn zou het dan zijn om hier mee aan de slag te kunnen gaan? Als je doelen kan gaan stellen, de obstakels in kaart kan brengen én kan overwinnen?

Wat komt er aan bod?

De exacte inhoud van een NLP training kunnen wij samen gaan bepalen. deze kan helemaal op jou wensen worden aangepast. Onderwerpen die wij sowieso in de training kunnen verwerken zijn:

  • Van ‘Gevolg’ naar ‘Oorzaak’
  • Doelen stellen en behalen
  • Inzicht in communicatie
  • Strategieën
  • Veranderen van overtuigingen
  • Hoe kan je taal effectief gebruiken?

Een NLP training?

Wil jij meer informatie over NLP en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op via de gegevens op de contact pagina