Assertiviteit training Lef & Ik

Misschien ken jij het wel dat je het nog niet zo makkelijk vind om nee te zeggen? Of heb je best wel wat toe te voegen in die vergadering en vind je het nog wat lastig om je uit te spreken? Heb jij wel eens het idee dat je best wel wat assertiever zou mogen reageren op situaties? Zou het je helpen om wat meer voor jezelf op te komen?

De Assertiviteitstraining LEF en IK is een training die zich richt op het vergroten van assertieve vaardigheden. Om dit te doen gaan wij werken aan: 

  • Vergroten van zelfvertrouwen en het verminderen van angst in sociale situaties 
  • Inzicht in niet assertieve situaties 
  • Verdiepen van kennis over communicatie en oefenen met communicatieve vaardigheden 
  • Verminderen van belemmerende gedachten  
  • Doorbreken van vermijdingsgedrag 

Tussen de trainingen door oefen jij zelf met de door jouw opgestelde actieplannen. We besteden aandacht aan doelen stellen, het bewust worden van eigen gevoelens en meningen en gaan oefenen met het in de praktijk brengen van diverse assertieve vaardigheden. Wekelijks bespreken wij in de groep de ervaringen om van elkaar te kunnen leren. 

De training Lef en Ik wordt gegeven in Amersfoort en is ook heel goed in te zetten in bedrijfsomgevingen waarin er in een kleine groep gewerkt kan worden. Ook is het mogelijk om deze training in een 1 op 1 variant aan te bieden. Hierin combineren wij de training met persoonlijke coaching sessies om aan de doelen te werken die jij opstelt.

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze training? Neem dan contact op via wesley@energywithin.nl of via onze contactpagina.