Over Energy Within

Energy Within is gestart in de wetenschap dat iedereen alle hulpbronnen in zich heeft die nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen. Deze innerlijke kracht is in iedereen aanwezig, echter zijn sommigen beter in het aanspreken hiervan dan anderen. Door de innerlijke energie aan te spreken, kunnen blokkades en belemmerende gedachten doorbroken worden. Wanneer je dit kunt doen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het logo van Energy Within is een schild met pijl en boog, gemodelleerd naar het familiewapen van Wesley de Bree. Het origineel heeft als onderschrift: “Arcui meo non confido”. Dit is vrij vertaald naar de missie van Energy Within: Ik zal niet vertrouwen op de wapens en schilden die ik heb maar op mijn eigen innerlijke kracht. In de metafoor van de boogschutter, is het de boogschutter of de pijl en boog die bepaalt of een doel geraakt wordt?

Jij bepaalt het doel, stopt er energie in en bepaalt wanneer je loslaat. Er zullen natuurlijk altijd externe gebeurtenissen zijn waar jij geen invloed op hebt. Wat jij wel kan doen is bepalen hoe dit invloed op je heeft. Misschien kan je wat er extern gebeurt, zelfs wel in je voordeel gebruiken.

Voor iedereen die zijn eigen kracht beter wil leren gebruiken. Voor diegene die meer zichzelf wil zijn en dit wil laten zien aan de wereld, Energy Within zal je verder helpen.

Met energieke groet,

Wesley de Bree

Trainer en Lifecoach

Meer weten over hoe Wesley je kan helpen? Kijk dan op de pagina’s Coaching of Training

Wesley is opgeleid met opleidingen erkend door:

Belangen Associatie Therapeut en Consument

Nederlandse Orde van Beroepscoaches

The International Association for NLP

The American Board of Neuro-Linguistic Programming

European Mentoring & Coaching Council