NLP Coaching

Misschien herken je het wel dat je vast lijkt te zitten. Dat je ergens wel weet waar je naartoe wilt maar iets in jou lijkt ervoor te zorgen dat jij je doel niet behaalt. Of je bent op zoek naar hoe kom ik verder zonder dat je een idee hebt waar je naartoe wilt. Mischien herken je wel bij jezelf dat je al lang de dingen op dezelfde manier aan het doen bent en dat je nu doorhebt dat het je niet meer brengt wat je wil bereiken. Hoe kan je dan je onbewuste patronen opsporen én veranderen? Veel mensen stellen zichzelf deze vragen en zijn op zoek naar antwoorden. NLP is een geweldige methode om in coaching te gebruiken. We starten volgens onderstaand model een structuur aan te brengen in de sessies. Door je doel te bepalen, je obstakels te omschrijven en naar jouw hulpbronnen op zoek te gaan, kom jij bij je gewenste situatie uit.

Door middel van diverse NLP technieken gaan wij samen aan de slag met de obstakels die je weerhouden om je doel te bereiken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tientallen jaren ervaring met cliënten van over de hele wereld, die deze methode zo succesvol heeft gemaakt. Met de laatste inzichten in de methodiek gaan wij aan de slag met wat jij wil bereiken. En dat is wat jij wilt toch? of niet?

Wil jij meer te weten komen over NLP en hoe dit voor jou gaat werken? wil je een kennismaking inplannen of heb je nog andere vragen? neem vooral contact op via onze contactpagina.

Wesley is lid van de NOBCO en o.a. te vinden op Coachfinder.nl en CNLP.nl