EFT Coaching

Waarom zou het voor jou een goed idee zou kunnen zijn om EFT coaching te gaan doen? Misschien ken je het wel dat je het gevoel hebt dat er stress of een emotie vast lijkt te zitten in je lichaam. Dat je iets is wat jou blokkeert om jouw energie weer te laten stromen. Dat kan iets recents zijn of iets van langer geleden. Ken je dat, dat je het idee hebt dat jij nog iets te verwerken hebt en nog niet zo goed weet hoe je hier mee aan de slag kan gaan?

Stel je eens voor dat er een methode zou zijn waarmee je hiermee aan de slag kan gaan. Een manier waarbij je niet alles hoeft te herbeleven om resultaten te bereiken. Een methode die in de basis zo eenvoudig is zodat je na een paar keer hier heel makkelijk zelf verder mee aan de slag kan.

Jij hebt vast wel eens in je leven een wondje gehad, een snijwond van het koken of een schaafwond op je knie als kind? Dan weet je ook hoe veel mensen hiermee om gaan. Als er een korstje op zit gaan mensen eraan peuteren en er veel mee bezig zijn in de hoop dat dit helpt. Terwijl je eigenlijk maar 1 ding te doen hebt, 1 keer goed aandachtig mee aan de slag en daarna je lichaam tijd geven om te laten helen. Zo kan het ook zijn met stress of emoties in je lichaam. Mensen weten dat er iets zit en gaan er wel naartoe en weten niet zo goed wat ze er mee moeten en met de beste bedoeling maar het helpt ze niet verder. Wat we in een EFT coaching sessie doen is met positieve aandacht en liefde naar dit stuk gaan en je lichaam en systeem de mogelijkheid geven het zelf te helen.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en wordt ook wel tapping of in het Nederlands Tappen genoemd. De methode wordt veel ingezet voor o.a. fysieke klachten, Burn out, stress reductie en angsten. Het is een techniek die je helpt te onstpannen, wie wil dat nu niet wat meer doen?

Ben jij op zoek naar emotionele vrijheid? Wil je werken aan die dingen in jou leven waarvan je voelt dat je er iets te doen hebt? Ben je op zoek naar een methode die je tijdens de coaching kan ervaren en die je ook na de sessie heel goed bij jezelf kan toepassen? Wil je nu een afspraak maken of wil je eerst nog wat meer informatie? neem dan contact op via de contactpagina

Wesley is lid van de NOBCO en o.a. te vinden op Coachfinder.nl en CNLP.nl